Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
ARING Kutyája Hulladék Zacskó Adagoló, Pamut Kutya Kaki Táskák, Tartók Tulajdonítanak Minden Póráz, Hordozható Mosható Dinoszaurusz

ARING Kutyája Hulladék Zacskó Adagoló, Pamut Kutya Kaki Táskák, Tartók Tulajdonítanak Minden Póráz, Hordozható Mosható Dinoszaurusz

HUF 1349.10
 

A boltban.
Összeg

[HORDOZHATÓ KUTYA TÁSKA] : a Kutya kaki táska tulajdonosa könnyen csatolt póráz,hám,hátizsák, illetve derék öv, melyet egy fém klip,kutya hulladék zacskó adagoló nagyon praktikus, a szemétszedés teszi a kezét, ingyenes utazás közben, vagy séta a kutya a szabadban.
[MULTIFUNKCIONÁLIS KUTYA TÁSKÁK] : A pet zacskót adagoló van egy viszonylag nagy kapacitású,tehetünk bele kutya hulladék táska,kulcs, pénz a kutyus hulladék zsák jogosultja, amikor kimegyünk.A kutya hulladék zacskó adagoló is lehet használni, mint egy fal, tároló, táska, otthon.
[HÁT DESIGN] : A Kutya Hulladék Zacskó Adagoló van rozsdamentes acél fém cipzár, ami nagyon kényelmes a használata nagyon elegáns,A design nagyon finom, aranyos.
[PUHA ANYAG] : A kutya kaki zacskó adagoló pamutból, ami nagyon lágyabb, mint a műanyag kutya táskák.Ugyanakkor, pamut ruhával könnyen tisztítható, valamint javasoljuk a kézi mosás.
[LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS] : Ha bármilyen kérdése van a vásárlás folyamán, majd használja a folyamat, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk önnek megoldani, hogy 24 órán belül.

A termékről

Hasonló javaslatok