Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
2db Támogatja A Csapatok Foltok 4 | Taktikai Katonai Hazafias Pow Mia Amerikai | Egységes Hímzett Kis Javítás - by NTC (tépőzáras)

2db Támogatja A Csapatok Foltok 4 | Taktikai Katonai Hazafias Pow Mia Amerikai | Egységes Hímzett Kis Javítás - by NTC (tépőzáras)

HUF 797.40
 

A boltban.
Összeg

[2db.TÁMOGATJA A CSAPATOK FOLTOK] amerikai Hadsereg Hadsereg, Haditengerészet, légierő Tengerészgyalogosok Nemzeti Gárda Pow Mia Egységes Amerikai Hazafi Kis Hímzett Kabát Javítás a Férfiak, mind a Nők. [MINŐSÉGI KIVITELEZÉS] Rendkívül Részletes, Hibátlan Hímzéssel. [EXCLUSIVE] Egyedi & Az Egyik Egy Olyan Minták Által Létrehozott NTC. [KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ] Csatolása Segítségével tépőzáras Hordozó vagy Varrni. [NAGY] Kalap, Táska, Kabát, Mellény, Egyenruhákat. [MÉRET] 4"x4".cserélhető hátlap tépőzáras alkalmazás.cserélhető hátlap tépőzáras alkalmazás.ALKALMAZÁSI UTASÍTÁSOKAT Varrni 1. Azonosítani elhelyezkedés a javítás, illetve vázlat referencia. 2. Cérna, tű segítségével egy erős, nylon szál.Nyomja tű segítségével a bőr mozgó belülről kifelé.Így, a csomót lesz bent.Húzza ki a tűt a külső oldali, majd vissza le az öv bőr. 3. Tovább varrás közel együtt, hogy a szélén a tapaszt a biztonságos rögzítéséhez. 4. Egyszer a végén, hogy hol kezdődött, körbe varrás, hogy a befejező csomót Vas 1-Jén. Állítsa be kézzel vas 325-335 F 2. Helyezze a tapaszt a kívánt helyre & helyre, ruhával (pl. zsebkendőt, vagy párnahuzat szövet) fölött. 3. Nyomja meg a vas egyenesen a 35-45 másodperc. 4. Viszont a ruha, be-ki, majd ismételjük meg a lépéseket 2 & 3. 5. Lehetővé teszi a javítást, hogy lehűljön.Nem kell alkalmazni, hogy rendkívül rugalmas, műselyem, nylon vagy szövet, hogy nem bírom a meleget.Ha alkalmazható, a javítás tartósan rögzíteni, hogy a ruhadarabot, de az mosható, dryable, száraz cleanable.A gépi mosás, viszont ruhadarab, külső-belső mosás előtt vagy szárítás.

A termékről

Hasonló javaslatok