Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
AirTag Karkötő Gyerekeknek,Csuklópánt az Apple Air Tag Jogosult Tartozékok,Évek óta 1-12 Kisgyermekek Lányok Fiúk(Szivárvány)

AirTag Karkötő Gyerekeknek,Csuklópánt az Apple Air Tag Jogosult Tartozékok,Évek óta 1-12 Kisgyermekek Lányok Fiúk(Szivárvány)

HUF 1.00
 

A boltban.
Összeg

Csat bezárása. 【Tökéletes Kompatibilitás】Kifejezetten Apple Airtag pontos szerelési nyílások, könnyű telepíteni, majd távolítsa el. 【Prémium Anyag】Ez a Airtag óraszíj borító készült kiváló minőségű TPU anyag, amely jó rugalmasság, az átlátszó Airtag az esetben is a teljes-test csomagolás design, amely hatékonyan megakadályozza Airtag karcolás, meg lehet mosni, könnyen tisztítható. 【Korszerűsített Design】Az állítható Levegő tag karszalag célja, rozsdamentes acél csat, a szíj is több nyílást, amely szabadon beállítható szerint a méret a viselője kar, valamint van egy jó hőelvezetés hatás, így a viselője egy kényelmes Viselet érzés. 【Alkalmazandó emberek】Ez a Airtag szíj több szín közül lehet választani, ami nagyon alkalmas a gyermekek, mind az idősek otthon viselni, amikor kimennek játszani.Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a család az első alkalom, hogy a parkokban, szórakoztató parkok, strandok, illetve egyéb helyeken sok ember, hogy utazás nélkül félj, majd hozok neked egy kellemes utazás. 【MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS】Ha bármi probléma lenne ez a termék,keresztül egy üzenetet hagyni, kérjük, bátran forduljon hozzánk,Mi 24 órán belül, A legjobb szolgáltatást megoldást fog nyújtani neked.

A termékről

Hasonló javaslatok