Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
4db Pillangó Klipek Haj Karom Klipek, a Lányok, Nők, 2.6 Inch Haj Bilincsek Állkapocs Csatot a Vékony, Közepes Haj (Fekete,sötétkék,Szürke,Lila)

4db Pillangó Klipek Haj Karom Klipek, a Lányok, Nők, 2.6 Inch Haj Bilincsek Állkapocs Csatot a Vékony, Közepes Haj (Fekete,sötétkék,Szürke,Lila)

HUF 539.10
 

A boltban.
Összeg

【Anti-vedlő】 A pillangó hajcsat karmait tartani hosszú, közepesen vastag haj nagyon jól a helyükön maradnak sokáig, gazdaság folyamatosan nélkül csúszik. 【Hordozható Méret】 A csomag tartalmaz 4 darab egyszínű vagy gradiens színű haj karom klipek.A maximális távolság a kettő között szárnyak a haj hajcsavarók 2,6 hüvelyk jobb tapadás; a magassága a karmok 1,5 hüvelyk, hogy megfeleljen a különböző vastagságú haj.Lehet, hogy a kis aranyos pillangó haj mappát a táskájában, amikor kint van, akkor ki kell venni, használni, bármikor, bárhol, nők, lányok. 【Különböző Színek】 van 18 színek karom klipek, 12 tömör színek 6 gradiens színek.Különböző színek használata a haj tartozékok, hogy mutassa meg a különböző hangulatban minden nap, hagyja, hogy a család, barátok, kollégák, jobban vagy. 【Alkalmas Bármely Életkorban】 Különböző korcsoportokban visel, ez a pillangó a haj hajcsat megmutatja, más íze van.Fiatal lány, kis lány, érett nők, anyák, nagymamák, és így tovább, minden tökéletesen illeszkedik, ez a haj karom bilincs. 【Megfelelő Forgatókönyvek】 használja a pin-kódot, amikor egy arc tisztító, smink, fürdés, meg is viselni, amikor főzés, ismerkedés, kocogás, jóga, szakorvos, születésnapi partik, bankettek, illetve más a helyzet.Kifelé kócos haj, s mutasd az elegáns megjelenés!.Előírások a Pillangó Paróka Tartozékok Csomagolás : 4 db pillangó headpieces Anyaga : műanyag karom klipek Színe : 12 tömör színek 6 gradiens színek, a választás, a képen látható módon Funkciók 1. Stílus, haj klipek - Pillangó a klipek tökéletes díszítő mindenféle haj, rövid haj, hosszú haj, egyenes haj, göndör haj, szép haj, stb. 2. Ajándékozás - praktikus ajándék a szerelmesek, a család, a barátok, a Hálaadás, Karácsony, Valentin Nap, újév, születésnapi partik, évforduló, anyák Napja.

A termékről

Hasonló javaslatok