Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
zeesea Csillogó Galaxy Színes Folyékony Szemhéjpúder, Vakító Csillám Szem Smink, Magas Pigmentált & Tartós (BR01 Őszi Szél)

zeesea Csillogó Galaxy Színes Folyékony Szemhéjpúder, Vakító Csillám Szem Smink, Magas Pigmentált & Tartós (BR01 Őszi Szél)

HUF 1.33
 

A boltban.
Összeg

A kiemelő folyékony szemhéjpúder egy sima textúra.Mi több, a csillogó folyadék az árnyékok szemmel gazdag, gyönyörű színek, amelyek hatékonyan jelölje ki a szem körül, hangsúlyozzák az egyéni smink stílus, hogy több elbűvölő.A Multi-Dimenziós Szeme : Elérhető 14 árnyalatok.A magas impakt glam eyemakeup nézd a multi-dimenziós csillogó gyöngy a csillogó & csillogó szemmel néz ki.Maradjon Minden Nap : tartós, Könnyű, több mint 60% - a víz hatású textúra, blendable, gyors, száraz pehely-ingyenes csillogás.minimális esik ki a day & night.Pigmentált, Gyorsan Száradó, tartós : A gyorsan szárad a szem, hidratáló, nem ragacsos, nagyon pigment tart sokáig.Alkalmazás Tippek : 1. Egy kis folyékony szem árnyék, hogy felderül a szem 2. Gyorsan, de óvatosan, szédül a cellulóz az ujját 3. Vagy alkalmazni szemhéjfesték a hátán a kezét, aztán gyorsan dip, illetve alkalmazni, egy pamut törlőkendővel.

A termékről

Hasonló javaslatok