Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
BRIK Hordozható hordtáska - Qi Vezeték nélküli Töltő Tartozék - Mágneses Tartó - üvegszál Erősítésű Műgyanta Tok (Fekete)

BRIK Hordozható hordtáska - Qi Vezeték nélküli Töltő Tartozék - Mágneses Tartó - üvegszál Erősítésű Műgyanta Tok (Fekete)

HUF 4626.00
 

A boltban.
Összeg

✔️A BRIK - Gondosan megtervezett, mint otthon a készülék, a BRIK tartja a készülék biztonságos a mágneses slot (Készülék nem tartozék). ✔️HATALOM A ZSEBÉBEN - Célja a hordozhatóság szem előtt tartva, a BRIK volt arra, hogy hatalmat adjon on-the-go. ✔️MARADJON hatalmon - A BRIK képes töltés USB-n keresztül-C (kábel mellékelve), vagy a Qi vezeték nélküli töltés. ✔️TETTE, HOGY a MÚLT - A BRIK készült kiváló minőségű alkatrészek, anyagok, beleértve egy üvegszál erősített külső. ✔️ÉLETTARTAM-GARANCIA - Minden BRIK termékek mögött egy életre szóló garancia.Alapította 2018-ban, BRIK egy Amerikai startup, hogy hozza minőség, a vevői elégedettség első. ✔️A BRIK - Gondosan megtervezett, mint otthon a készülék, a BRIK tartja a készülék biztonságos a mágneses slot (Készülék nem tartozék). ✔️HATALOM A ZSEBÉBEN - Célja a hordozhatóság szem előtt tartva, a BRIK volt arra, hogy hatalmat adjon on-the-go. ✔️MARADJON hatalmon - A BRIK képes töltés USB-n keresztül-C (kábel mellékelve), vagy a Qi vezeték nélküli töltés. ✔️TETTE, HOGY a MÚLT - A BRIK készült kiváló minőségű alkatrészek, anyagok, beleértve egy üvegszál erősített külső. ✔️ÉLETTARTAM-GARANCIA - Minden BRIK termékek mögött egy életre szóló garancia.Alapította 2018-ban, BRIK egy Amerikai startup, hogy hozza minőség, a vevői elégedettség első. ✔️Csúsztassa a készülék a mágneses tartó maradjon a főnök. ✔️Lehetővé, hogy a 4 LED kijelzők útmutató, valamint tüntesse fel a BRIK erejét szintet. ✔️, Hogy töltse fel a BRIK, használja a mellékelt USB-C Kábel vagy vezeték nélküli töltés elhelyezésével, a BRIK logó a központ egy vezeték nélküli töltő pad. ✔️Által gyártott egy elit hatalom gyártó, a BRIK épült ki a legmagasabb minőségű anyagok, alkatrészek biztosítják, hogy ez volt az utolsó.

A termékről

Hasonló javaslatok