Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
lUCBEI Szemetes 12L Háztartási Fedetlen Szemetes Nagy Kapacitású Kivájt, szemetes kuka Irodai Kuka (Szín : Gris, Méret :

lUCBEI Szemetes 12L Háztartási Fedetlen Szemetes Nagy Kapacitású Kivájt, szemetes kuka Irodai Kuka (Szín : Gris, Méret :

HUF 8298.00
 

A boltban.
Összeg

Hogy az otthoni környezet egészségesebb, frissebb, tisztább. 1. Célja az élet, egyedi forma, egyszerű, de nem egyszerű. 2. Nagy tér nyitó design, nagy nyitott fedél nélkül, könnyű, kényelmes konyhamalacot. 3. A hordó test üreges, lélegző, gyönyörű, valamint szélek, sarkok sima, kerek, hogy megakadályozzák vakarja ujjait. 4. A megvastagodott műanyag van jelölve, ami megbízható, szilárd, tartós, a tömörítés, illetve ősszel ellenállás.Hogy az otthoni környezet egészségesebb, frissebb, tisztább. 1. Célja az élet, egyedi forma, egyszerű, de nem egyszerű. 2. Nagy tér nyitó design, nagy nyitott fedél nélkül, könnyű, kényelmes konyhamalacot. 3. A hordó test üreges, lélegző, gyönyörű, valamint szélek, sarkok sima, kerek, hogy megakadályozzák vakarja ujjait. 4. A megvastagodott műanyag van jelölve, ami megbízható, szilárd, tartós, a tömörítés, illetve ősszel ellenállás.Használt, beltéri szemetes gyűjtemény.Termék neve : Rács szemetet can Material : plastic Size : 12 L : 22.5 * 22.5 * 19.5 cm/8.85 * 8.85 * 11.61 inch Capacity : 12 LPacking lista : egyetlen package Notes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Ennek a terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a kukába a képen.3. Kézi dimenzió mérése.Lehet, hogy a kis különbség, ami normális.Kérjük, olvassa el a tényleges méreteit.Köszönöm.4. Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő, a termék színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.6. Köszönöm, hogy a boltban.Kattintson, hogy adja meg a boltban.Több termék közül lehet választani.

A termékről

Hasonló javaslatok