Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Enkarl Macska Hordozó Hátizsák, Pet Hátizsák Buborék Hátizsák Első Csomag Macska Kiskutya Kapszula Térben Hátizsák, Kisállat

Enkarl Macska Hordozó Hátizsák, Pet Hátizsák Buborék Hátizsák Első Csomag Macska Kiskutya Kapszula Térben Hátizsák, Kisállat

HUF 2.67
 

A boltban.
Összeg

【Lélegző, Egyedi Design】 Pet hátizsák, táska 9 lyuk design a jobb légáteresztő.Oxford szövet anyag, biztonságos, nem mérgező.Beépített zár megakadályozza a háziállatok elől menekül, vagy eltévedt, amikor a táska nyitva van.Tökéletes szakképzési látogatások, a gépjármű-közlekedés, vonat, repülő, stb .
【Tartós, Funkcionális】 Cat hátizsák fuvarozó készült kiváló minőségű kiválasztott vászon + MŰANYAG,karcolás-ellenálló,tartós, vízálló,külső lélegző félgömb alakú átlátszó fedelet, segít enyhíteni pet szorongás, lehet hátizsák, elöl táskák, vagy carry-on.Megjegyzés : van egy réteg fóliát a hátizsák, kérem tépje le, amikor megkapta.
【Légitársaság jóváhagyott】 Tér kapszula tervezése teszi a táska aranyos, stílusos, könnyű kivitel.Alkalmas : a legtöbb faj a macskák Chihuahua, Yorkshire terrier, Pomerániai, Máltai, Toy Uszkár, Papillon, Minature Dobermann, a Bichon Frisé, Boston Terrier, Pug, mások kis somatotype kutyák .
【Félig gömb ablak】 Macska hordozó hátizsák 360°városnézés átlátszó fedelet vagy a háló takarja, kényelmes, hogy kölcsönhatásba lépnek a külvilággal .Ez biztosítja a jó, kényelmes, biztonságos hely a pet.Egyedülálló átlátszó design teszi a pet is élvezheti a napsütést, meg a táj az úton.
【Praktikus, Hordozható】 Kisállat Szállító Táska mérete : 12.2 "L x 8.26 "W x 16.53 "H. Hordozó Súlya : 2.2 Font.Ajánlott pet súlya akár 12lbs.A kutya hátizsák tökéletes utazás, séta, túrázás, kempingezés, városnézés,lógni.Kérjük, az intézkedés a kisállat mérete tartalék extra tér el a háziállat a vásárlás előtt.Beépített rugalmas biztonsági zár megakadályozza, hogy a pet menekül.Átlátszó fedelét, valamint a Mesh panel lehet levenni,a kisállat jöhet ki a fejét a Félig gömb lyuk.Állítható, kényelmes párnázott vissza az "S" vállpántok, hogy enyhül a nyomás a nyaki gerinc, valamint ágyéki gerinc.·.Mert a vízálló külső héj, a pet ne legyen vizes, egy esős napon. 1 X Hátizsák. 1 X Szál zár gyűrű. 1 X átlátszó fedelet. 1 X Háló takarja. 1 X Bársony párna.Ez a Pet Travel Fuvarozó ideális tartani a pet veled sehova.Vidd el a pet-ki meccsre, séta, túrázás, kerékpározás, vásárlás, az állatorvost, majd busszal vagy metróval, vagy repülő, vagy az állatorvoshoz.A legjobb a Kisebb állatok, mint például a macska , kutyus, valamint a nyulak.félig gömb Ablakban állíthatja meg őket megszökni tartja őket biztonságban.Funkció : .A Csomag Tartalmazza : .

A termékről

Hasonló javaslatok